Sunday, June 25, 2006


Har ligget på altanen hele dagen og læst og hørt Under Byen's "Samme stof som stof". Frisk frugtsalat til aftensmad.

Så opera galla fra The Met på DR2 i går. Der var spændende at se og høre alle stjernerne. Glæder mig til den nye operasæson starter.

Thursday, June 22, 2006

Ferien nærmer sig. Glæder mig til at komme til Lissabon. Kan ikke huske jeg har læst bøger af portugisiske forfattere, men jeg har længe tænkt det kunne være spændende at læse noget af José Saramago, så nu har jeg lånt "Den duplikerede mand".

"The Return" forleden. Meget smuk russisk film. Langsom i tempoet, den dvæler meget ved de enkelte scener, men det kunne jeg nu godt lide.

Koncerter jeg gerne vil opleve i august:

  • Opera i Fælledparken 12/8
  • Yeah Yeah Yeahs på Malmøfestivalen 22/8

Monday, June 19, 2006

Politiken kan man nu læse Paul Austers "By af glas" som tegneserie.

Læser: "Den lille ven" af Donna Tartt
Ser: "Seinfeld" sæson 5
Lytter til: Flaming Lips "At War With the Mystics"

Monday, June 12, 2006


Yeah Yeah Yeah's spiller på Malmöfestivalen i august. Jeg tror da lige jeg skal en tur over sundet og se Karen O i live action.

Endelig har jeg modtaget de nyeste Flaming Lips og Midlake albums. Skønt! Jeg glæder mig til at drømme mig tilbage til en af de sjoveste og mest festlige koncerter jeg længe har oplevet - koncerten med Flaming Lips i Tivolis Koncertsal i maj måned. Midlake var opvarmingsbandet og en positiv overraskelse.

Wednesday, June 07, 2006

Post-pinse?

Ahhhh det var så den pinse. Skønt med fire dags fri. Jeg nød den til fulde, fik læst og set en masse film. En af dem var Dear Frankie som jeg varmt kan anbefale. Meget rørende og fin film.

Paul Austers nye roman "Rejser i scriptoriet" er på gaden nu. Glæder mig til at få fingre i den.