Sunday, July 30, 2006

Har lyttet en del til "Monsieur Gainsbourg" i dag. Compilation med nyfortolkninger af Serge Gainsbourgs sange, med rigtig gode navne f.eks. Placebo, Franz Ferdinand, Jarvis Cocker, Cat Power.

Friday, July 28, 2006

Var i Arnold Busck og købe Haruki Murakami´s "En vild fårejagt" og "Dans, dans, dans". Har ferie den næste uge og glæder mig til at få læst, og høre nogle af de gode cd'er jeg fik i fødselsdagsgave. I bogstakken til ferien ligger bl.a. Lars Saabye Christensens "Halvbroderen", som jeg af en eller anden grund aldrig har fået taget mig sammen til at dykke ned i... men nu skal det være.

Er blevet ret grebet af Siri Hustvedts forfatterskab og læser i øjeblikket hendes debut "Med bind for øjnene". Når jeg afslutter den, har jeg været igennem alt hvad der er udgivet af hende på dansk, så jeg må til at undersøge, om der findes nogle uoversatte værker jeg kan kaste mig over.

Saturday, July 22, 2006

The Science of Sleep


Monday, July 17, 2006

Murakami´s "Blind Willow, Sleeping Woman" er kommet på gaden.

Glæder mig til at lytte til:

Thom Yorke "The Eraser"

TV on the Radio "Return to the Cookie Mountain"

Mikael Simpson's "Stille og uroligt" (Jeg nyder stadig "De ti skud")

Sunday, July 16, 2006

Auster

Blev færdig med "Rejser i scriptoriet" af Paul Auster. Jeg holder meget af Austers romaner, men denne er desværre lidt en tynd kop te i forhold til mange af de andre fremragende romaner han har udgivet. Ærgerligt, da jeg efter at have læst "Orakelnat", troede Auster var tilbage ved fordums styrke.

Tuesday, July 11, 2006

Tchau Lissabon

Er tilbage efter en uge i Lissabon. Dejlig by med stejle gader og smukke gamle huse. Bortset fra bagagen ankom med en dags forsinkelse, gik alt fint. Har nydt at gå og kigge på byen og lisboetterne. Har spist grillet seafood og haft den helt store tur på churrascaria. Så meget for 10 år som vegetar :)
Fandt også nogle fornuftige butikker, og vendte hjem med følgende ting i kufferten:
2 Haruki Murakami romaner ("Kafka on the Shore" + "Hard-boiled Wonderland and the End of the World")
1 Furla lædertaske

Saturday, July 01, 2006

Er færdig med Donna Tartt´s "Den lille ven". Begyndt på José Saramago´s "Den duplikerede mand". Er ikke nået så langt men den virker allerede ret spændende.

Har fået mildest talt blodige hæle af et par fikse nye sandaler jeg gik med i går, så jeg kan ikke komme ud og løbe. Tog i stedet 25 hurtige minutter på kondicyklen.